Ga voor een poolhouse of een unieke houten constructie

Excelsior Tuinen geeft uw eigen stukje natuur een warme uitstraling met houten constructies zoals een poolhouse in Grobbendonk en omgeving. We leveren keer op keer maatwerk dat zich onderscheidt door een kwalitatieve afwerking en een hoge duurzaamheidsgraad.

Houtcreaties in elke stijl

Van poorten en carports tot terrasoverkappingen en poolhouses, we vervaardigen en plaatsen werkelijk alle mogelijke houtcreaties voor de tuin – van klassieke constructies tot creaties in een moderne stijl. Dit doen we in samenwerking met onze vaste partner Tordoir Woodcreations. Heeft u een eigen idee waarvoor u graag ons vakmanschap wil aanwenden? Reken op Excelsior Tuinen om uw idee tot in de puntjes te realiseren.

Diverse houtsoorten

Eén van onze grootste troeven is dat we kunnen werken met tal van houtsoorten gaande van eik en lariks, maar evengoed tropische houtsoorten met diepe kleuren voor een exotische sfeer in uw tuin. We bieden voor elk budget en elke stijl wat wils.

Ontdek wat we voor u kunnen doen

Benieuwd hoe we uw tuinaanleg vervolledigen met een poolhouse of andere houten constructie op maat? Neem contact op met Excelsior Tuinen in Grobbendonk en laat u begeleiden door ons professioneel advies. Of maak een vrijblijvende afspraak om uw project verder te bespreken. Indien gewenst, stellen we een gratis prijsofferte voor u op.