Oprit en terras met veel oog voor afwerking en detail

Bij Excelsior Tuinen zorgen we er steeds voor dat het totale plaatje klopt. We zijn gespecialiseerd in tuinaanleg en tuinonderhoud, en dit doen we tot in de puntjes. Zo kan u eveneens op ons rekenen voor het op maat vervaardigen en plaatsen van houten constructies, maar ook de aanleg van uw oprit en terras in regio Grobbendonk voeren we uit met veel oog voor detail.

Esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand

Of u nu kiest voor een oprit of terras in een strakke stijl of indien de klassieke look u meer aanspreekt – een mooi aangelegde buitenvloer biedt ongetwijfeld een echte meerwaarde voor uw woning. We zorgen er niet alleen voor dat uw terras of oprit uitblinkt op esthetisch vlak, maar ook met het technisch aspect zoals de draagkracht en de onderhoudsvriendelijkheid houden we rekening.

Verschillende materialen en uitvoeringen

Tuinpaden, terrassen en opritten kunnen we plaatsen in verschillende soorten materialen, gaande van keramische klinkers en natuursteen tot betontegels. Binnen deze categorieën bieden we u een brede waaier aan formaten en schakeringen zodat u steeds de tegels kan vinden die perfect aansluiten bij uw persoonlijke stijl.

Meer info?
Neem vandaag nog contact op met Excelsior Tuinen in Grobbendonk voor bijkomende informatie of een vrijblijvend voorstel op maat van uw tuinproject.